MBfys.dk - Fysioterapeut pĺ Skibhusvej i Odense  
 
Forside Profil Ydelser Priser Efterfødselstræning Kontakt  
 
     
 

Profil

 

Fysioterapeut Maria Bødker har undervist i mange år og har en bred erfaring ikke alene indenfor træning og effekterne heraf, men også med behandling af samt egnet træning til diverse problematikker og diagnoser.

Har været fuldt beskæftiget som fysioterapeut ved:

  • Fysioterapeut v. Gigtsanatoriet i Middelfart (Center for Sundhed)
  • Fysioterapeut v. Søndersø Fysioterapi (Odense).

Begge steder med, såvel behandling som træningsterapi, både individuelt og i holdregi og desuden. Har haft lejlighed til at beskæftige sig med alskens problematikker og diagnoser.
I Søndersø Fysioterapi har Maria endvidere beskæftiget sig med behandling samt træning af gravide og efterfødselstræning.
Desuden stod Maria samtidig for klinikkens børnebehandlinger.

  • Tilknyttet projekt ”Graviditet & Livsstil”. Et projekt for overvægtige gravide v. OUH og Skejby Sygehus ligeledes som fysioterapeut. Varetog screening af de gravide samt træning og coaching.
  • Fysioterapeut på Behandlertorvet – en kiropraktorklinik i Odense.
  • Fysioterapeut hos en privat virksomhed i Odense, der udbyder træning, teoretisk og praktisk undervisning samt behandling af arbejdsledige borgere.
    Her har Maria ligeledes arbejdet med gravide og med behandling samt forebyggelse af de problematikker, der kan følge med en graviditet.
    Har undervist og vejledt indenfor kost og sundhed.
  • Har undervist kommende fitnessinstruktører og personlige trænere i anatomi og fysiologi.

Sideløbende arbejder Maria som underviser, instruktør samt personlig træner i Fitnessdk i Odense. Her underviser hun bl.a. i spinning, bodystep, pilates, bold og mave-ryg hold.
Maria har arbejdet i motionscenterregi de sidste 10 år, heraf 6 år i Fitnessdk.

Selv nyder hun løbetræning og landevejscykling.

Som person er Maria empatisk, og har et energiniveau samt et godt humør, der smitter af på menneskene omkring hende. Hendes åbenlyse glæde ved sundhed og træning er ligeledes meget smittende. Det virker naturligt motiverende og gør det muligt at inspirere andre.

  
 

Mbfys.dk v/ fysioterapeut Maria Bødker - Skibhusvej 52A, 1. sal. 5000 Odense C (ved Fitnessdk) - Tlf. 21 34 35 16 - e-mail: mb@mbfys.dk